Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, maj 18, 2006

  Kärlek och smuts i valrörelsen

  I TV8:s program Studio 8 i kväll kl. 22.00 diskuteras Kärlek och smuts i valrörelsen 2006. Gäster hos Ulrika Hjalmarson är Pontus Schultz och undertecknad. Temat är förstås dagens snackis, att två folkpartibloggare sägs ha startat ryktesspridningen där Helen Eduards pekats ut som älskarinna till statssekreterare Lars Danielsson (nej, jag tror inte att det stämmer - men mer om det på tv i kväll). Detta har förstås fått socialdemokraternas partisekreterare Marita Ulvskog att gå i taket och kräva att "Lars Leijonborg måste omedelbart lägga korten på bordet".

  I Studio 8 diskuterar vi om går mot den smutsigaste valrörelsen någonsin, och om bloggar blivit ett verktyg för att sprida politiska rykten utan att behöva ta ansvar.


  Kommentarer om "Kärlek och smuts i valrörelsen"

   

  Blogger CV skrev... (18 maj, 2006 21:42) : 

  Intressant att du ska prata om det där. Jag ska prata om det bland annat i morgon bitti i P1 morgon. Det är dags att bloggar på allvar börjar diskutera etik tror jag.
  om vi ska bli tagna på allvar.
  RS
  kulturbloggen.com

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (19 maj, 2006 09:36) : 

  Jag hörde inslaget med dig och Johan på nätet nyss. Du skötte dig bra, tycker jag. Kul med reklamen för Nätrot också :-)

   

  Blogger Max Hobstig skrev... (19 maj, 2006 18:24) : 

  Om det är sant att Lars Danielsson har Helen Eduards som älskarinna så är det väl bara att gratulera Danielsson. Sämre val hade han kunnat gjort :-)

   

  kommentera