Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, maj 16, 2006

  Några nya bloggtips

  [UPPDATERAD] Expressens politik- och skvallerreporter Niklas Svensson (som själv bloggar här och ibland här) skriver om att miljöpartiets språkrör Peter Eriksson börjat blogga. Eriksson är visserligen först ut på partiledarnivå, skriver Svensson, men konstaterar också att politikerbloggar finns det många.

  Svensson har nu även lagt ut en del länkar till lite mindre namnkunniga politiska bloggare. Däribland mig! Tack för det!

  Det var för övrigt ett tag sedan jag själv delade med mig av några bloggtips. Här kommer därför några:

  Solidaritetsbloggen är ett gäng bloggare som ungefär en gång i månaden skänker en hundralapp till ett välgörande ändamål. Första omgången fick de ihop 3 900 kronor till Unicefs arbete mot könsstympning av kvinnor i Afrika, och just nu bidrar de till Läkare utan gränsers arbete. Briljant idé!

  Alexander Sofroniou är en gammal bekant från SSU-tiden. I dag arbetar han till vardags som stadssekreterare för den socialdemokratiska kommunstyrelsegruppen i Göteborg. Han har dessutom en bakgrund som trummis i ett dödsmetallband i Vaxholm...

  Rasmus Jonlund tillhör kategorin mer liberala bekantingar. Dessutom är han före detta granne till mig, och tidigare vårdnadshavare av mina ena katt. Redaktör för Liberal Debatt.


  Kommentarer om "Några nya bloggtips"

   

  kommentera