Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, maj 08, 2007

  Att tänka utan att berätta

  På två ledarbloggar, Svenska Dagbladets och Åsa Petersens (Aftonbladet), såg jag i går att Arbetarrörelsens Tankesmedja rekryterat en person som från den 1 juni ska ansvara för kommunikation och omvärldsanalys. Personen i fråga är Jan Sparrman och kommer närmast från LO:s informationsenhet.

  Jag känner inte Sparrman personligen, men har hört mycket gott om honom och tror att han har en bra bakgrund för jobbet. De senaste fyra åren har han varit talskrivare och projektledare i LO:s centrala kansli. Dessförinnan har han varit verksam som journalist på NSD, Aktuellt, Nordnytt och TV4 Umeå, samt varit chefredaktör för SSU:s förbundstidning Frihet.

  Det som förvånar mig är att Arbetarrörelsens Tankesmedja alltså fortfarande tycks rikta sin kommunikation till ledarskribenter snarare än sina primära målgrupper. Jag har skrivit om detta tidigare, men ännu verkar inget ha hänt. Jag kan bara hålla tummarna för att det blir förändring när äntligen Jan Sparrman tillträder sin nya tjänst.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Att tänka utan att berätta"

   

  kommentera