Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, juli 04, 2007

  Bloggtorka

  Man brukar prata om nyhetstorka så här under sommarmånaderna när morgontidningarna blir allt tunnare och häpnadsväckande mycket uppmärksamhet ägnas åt tämligen perifera händelser och fenomen.

  Själv känner jag mig drabbad av bloggtorka. Det blir nämligen allt svårare att finna inspiration till saker att skriva om i det allt mer sinande nyhetsflödet och bland andra bloggar. Det behöver nu inte nödvändigtvis innebära att kvalitén på vare sig de traditionella eller alternativa nyhetskällorna sjunkit. Det kan helt enkelt vara så att min kreativitet inte är på topp just nu.

  Annat lockar, som Almedalen till exempel. Och vår pigga redaktion bakom Almedalsbloggen håller fanan högt och spottar ur oss texter i rasande tempo. Tänk er då hur det ska bli när vi väl är på plats i Visby och verksamheten kommer igång på allvar...

  Tittar man på de mest lästa blogginläggen på Intressant.se just nu så är det politik som dominerar. Både sossen Erik Laakso och centerpartisten Björn på Bloggen Bent skriver om Kommunals ordförande Ylva Thörn och hennes debattartikel i SvD.

  Knuff.se så förefaller gårdagens mest ombloggade nyhet vara den om att utbrytare från kd hotar att bilda ett eget abortmotståndarparti. Många skriver också om att Alice Timander har dött och att sångerskan Dilba blev stoppad från att flyga till USA efter att hon sagt korkade saker i kön till incheckningen.

  Som synes tryter min egen inspiration. Men snart blir det semester och då tar förhoppningsvis en vikarie över ruljansen här på bloggen, vilket kan innebära lite nytändning. Är du själv intresserad av att vikariera för mig så läs mer här.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Bloggtorka"

   

  Anonymous Anonym skrev... (04 juli, 2007 19:04) : 

  Om du verkligen saknar uppslag lämnar jag gärna tipset att gå in på regeringens hemsida, välj publikationer och plocka fram propositioner, departementsskrivelser och riksdagsskrivelser för de senaste månaderna. Redan rubrikerna lockar till läsning och det är lätt att fastna i förundran över allt som man inte visste att den svenska staten har att ta ställning till.

   

  kommentera