Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, januari 20, 2009

  Röstningen inledd

  Nu har omröstningen för Stora Bloggpriset inletts och pågår fram till och med den 27 januari. Intressant nog så kan man rösta en gång varje dag.

  Personligen tycker jag att detta är ett tveksamt röstförfarande. Då förskjuts tävlingen till att handla om envist röstraggande snarare än att prestera läsvärda blogginlägg. Samtidigt är jag fortfarande helt för att bloggare och deras skapelser får uppmärksamhet och jag hoppas självklart att tävlingar som denna bidrar till att öka människors nyfikenhet på den mångsidiga bloggosfären, inspirerar fler att börja blogga – och totalt höjer kvaliteten på bloggandet.

  Vi som suttit i den nominerande panelen samt alla de som nominerats – oavsett om det inneburit att man tagit sig till finalen eller ej – har nu också fått inbjudningarna till galakvällen på måndag den 2 februari. Där väntar mingel, mat, drinkar och underhållning.

  Jag tänkte gå dit och twittra från tillställningen samt leverera ett blogginlägg eller två. Hoppas få tillfälle att också träffa några av de många bloggare jag med en varierande grad av glädje eller frustration läst genom åren.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Röstningen inledd"

   

  kommentera