Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  lördag, oktober 27, 2007

  Socialdemokratin och bloggarna

  Äntligen har socialdemokraterna lanserat sin nya, förbättrade avdelning på sin webbplats där inlägg från s-bloggare visas upp på ett schysst sätt.

  Sedan tidigare finns den till S-info knutna utmärkta pingsajten S-bloggar, men den här nya tjänsten är alltså det socialdemokratiska partiets egen. Det var ett stort steg från att bara tillhandahålla länkar till s-bloggare – vilket i sig var välkommet. Nu visas faktiskt innehåll på partiets officiella webbplats som man själv inte har kontroll över. Det är modigt för ett politiskt parti.

  Peter Karlberg skriver också om detta.

  Den 10-11 november arrangerar socialdemokraterna Framtidsdagar på Münchenbryggeriet i Stockholm. Förtroenderådet kallas då samman för att fatta beslut kring en skolpolitisk plattform. Man kommer också att diskutera rådslagen för jobb, välfärd, klimat och utrikespolitik. Till Framtidsdagarna inbjuds socialdemokratiska bloggare att rapportera på plats. Förhoppningsvis finns det denna gång vettiga sittplatser och möjlighet att koppla upp sig, vilket inte var fallet vid extrakongressen i våras.

  Dessutom råkar jag veta att ytterligare en spännande bloggrelaterad grej i socialdemokratisk regi är på gång... Fast det är än så länge en hemlis. Berättar mer inom kort.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Socialdemokratin och bloggarna"

   

  Anonymous Anonym skrev... (29 oktober, 2007 07:04) : 

  SSU stockholm verkar förstått verkligheten och verkar ha fastnat i tiden före FACIT;s nedgång och fall.

   

  kommentera