Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, mars 20, 2009

  Barbie, tingeling och valspekulation hos SVT Debatt

  I dag kan man på SVT Debatt läsa hur en panel bestående av undertecknad, riksdagsledamot Sofia Arkelsten (m) och EP-kandidaten Zaida Catalán (mp) resonera om huruvida Barbiedockan är en bra förebild för unga tjejer, om den ryska ambassaden är humorbefriad eller om SVT gick över gränsen med tingeling? Dessutom spekulerar vi om vem som egentligen vinner valet 2010.

  Apropå tingelingspektaklet så kan jag rekommendera en kommentar från Johan Norberg, som säger sig för en gångs skull faktiskt sympatisera med Rysslands ambassad. ”Ett sång- och dansnummer om Ryssland 2009 borde i stället ha innehållit frispråkiga journalister som mördas, olje- och gaskranar som stängs och öppnas efter Kremls godtycke, samt invasion av litet grannland”, konstaterar Norberg.

  Han tillägger dock att ambassadens talesman trots allt satte rätt bild av Ryssland genom att föreslå att humorgänget skulle sättas på mentalsjukhus.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Barbie, tingeling och valspekulation hos SVT Debatt"

   

  kommentera