Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, februari 17, 2010

  Välkommen satsning på Dagens Arena

  I går rapporterade Resumé att LO:s styrelse, landssekretariatet, beslutat att satsa 4,5 miljoner på att utveckla Dagens Arena. Ännu har jag inte hittat någon mer information om detta på LO:s egen webbplats, men uppgiften bekräftas i artikeln av kommunikationschefen Marie Linder.

  Det här är otroligt välkomna nyheter. Arenagruppen har länge stått för de mest progressiva rösterna i den svenska vänsterdebatten, och inte minst har Dagens Arena - en dagligen uppdaterad opinionssajt - varit oundgänglig i ett medielandskap dominerat av liberala ledarsidor och alltmer verklighetsfrämmande debattörer på den yttersta vänsterkanten.

  Den nya satsningen innebär att Dagens Arena ska utvecklas till att bli en samlingsplats som länkar vidare till andras nyheter, men också tar fram eget material och granskningar utifrån ett fristående vänsterperspektiv. Amerikanska Huffington Post sägs vara en förebild. Fyra redaktörer ska anställas för att producera eget material och sålla i andras.

  Jag ser mycket fram emot att se resultatet av detta och är övertygad om att redaktör Nisha Besara och de andra kommer att göra ett kanonjobb med de nytillskjutna resurserna.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Välkommen satsning på Dagens Arena"

   

  kommentera