Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, oktober 07, 2005

  Vem blir årets lobbyist?

  Den 9 november koras "Årets lobbyist" på det arrangemang som numera heter "Påtryckardagen", bakom vilket står reklam-, pr- och mediebranschtidningen Resumé. En nyhet för i år är att de nominerade till titeln "Årets lobbyist" får chansen att för juryn och publik visa varför just de gjort sig förtjänta av priset. Juryns och publikens röster avgör på plats vem som är vinnare - live and direct. Dessutom delas i år även ut utnämningar i kategorierna "Årets pr-kupp" och "Årets pr-flopp". De nominerade är hittills:

  Byggnadsarbetareförbundet, Bringwell och Apoteksmonopolet, Antinedladdningslobbyn, Ryanair, Almega och hushållstjänster, Djurens rätt, Ingemar Eliasson vid hovet, Fastighetsägarna, Flickakampanjen, Malmö stad, Riksteatern i Almedalen, Gudrun Schyman, Sveriges Tidskrifter, miljöpartiet, Sixten Svensson vs elbolagen, Johan Norberg, Timbro, Pitemännen, IOGT-NTO, Thomas Svaton (vd för Svensk Dagligvaruhandel), Johan Forsberg (Prime PR, före detta Lunarstorm), Majblommans riksförbund, Ung Företagsamhet och deras vd Lo Söderlund.

  Fram till 31 oktober går det bra att mejla din egen nominering till aretspatryckare@resume.se.


  Kommentarer om "Vem blir årets lobbyist?"

   

  Blogger Nathalie Sundesten Landin skrev... (07 oktober, 2005 13:36) : 

  Jag blev lite undrande över en sak. De nominerade du räknade upp - till vilket av priserna var de nominerade: syftningen skulle kunna innebära att de är nominerade till årets pr-flopp.

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (07 oktober, 2005 14:05) : 

  Nathalie: Jag funderade faktiskt också över det. Det framgår nämligen inte av annonsen i Resumé där jag hittat informationen. Vissa av dem kan man väl iofs nästan gissa sig till vilka kategorier de är nominerade inom; Riksteatern - årets pr-kupp, Byggnads - årets pr-flopp.

   

  Blogger Anna, Fair and True skrev... (07 oktober, 2005 14:06) : 

  Förlåt att jag byter ämne totalt men jag missade Vita Huset igår igen så jag skulle gärna vilka ha en sammanfattning av vad som hände! Tack :)

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (07 oktober, 2005 14:24) : 

  Anna: mejla mig (adressen står uppe till höger) så kan jag berätta. Vill inte ge icke-digitaltittare några spoilers...

   

  Vem blir årets lobbyist?'">kommentera