Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, oktober 05, 2005

  Skvaller om skvaller, plus lite annat

  Det börjar bli läge att dela med mig av lite nya bloggtips.

  1. Först ut är Niklas Svenssons politikerblogg. Svensson hade på expressen.se tillsammans med kollegan Cecilia Garme en väldigt populär blogg med framför allt roligt skvaller om politiker. När tidningen i somras bestämde att bara ledarskribenter och krönikörer skulle få blogga på expressen.se startade Svensson en egen blogg. Ett bra beslut. Även om det är en övervikt av "vanligt" kändisskvaller och "celeberty spotting" på bloggen.

  2. Via Svensson hittar jag en annan, om än anonym, politisk skvallertant: Tysta Mari. Det är ett namn med anor, då det var DN:s legendariska skvallerspalt som hette så. På bloggen skrivs initierat om politiker och politiska opinionsbildare, samt en del "celeberty spotting".

  3. Fullt så skvallrig är så vitt jag vet inte Jimmy Larsson Hagberg - eller Bimpa som vännerna säger. Men en bra blogg har han. Väl värd ett bokmärke. Fast uppdateringstakten varierar betänkligt.

  4. En arbetskamrat till min fru, Magnus Krantz, bloggar på Just Magnus. Vid tillfälle ska jag fråga honom om "just" är tänkt att uttalas på svenska eller engelska. Hur som helst skriver han om politik ur ett liberalt perspektiv.

  5. Ytterligare en bekant har nyligen börjat blogga: den till Stockholm relokaliserade skåningen doktor Andreas Bergh ("direktör Bergh", för de invigda). Andreas är en skön snubbe som skriver kul och läsvärt.