Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, juni 20, 2006

  Välkomna till Almedalsbloggen

  Almedalsveckan på Gotland rycker allt närmare. I dag, den 20 juni, är det sista dagen för att lägga in och göra ändringar i Almedalsveckans officiella kalendarium. Jag har inte orkat räkna igenom hur många arrangemang som redan ligger där, men det är många. 295 journalister har hitintills ackrediterat sig, och det lär nog tillkomma en del. Mycket tyder på att årets upplaga av Almedalsveckan blir något av "all time high" vad gäller aktiviteter, deltagande organisationer och journalister. Det återstår att se om det nya konferenscenter som öppnar nästa år förmår att locka nya typer av arrangemang och organisationer.

  Själv kommer jag givetvis att vara på plats och rapportera, fast då företrädesevis på Almedalsbloggen. Detta påfund har kokats ihop av Magnus Ljungkvist och undertecknad. Vi ska gemensamt försöka rapportera från de viktigaste evenemangen och från alla tal och partiaktiviteter. Vi ska, trots våra begränsningar i social förmåga, även försöka rapportera från skvallret kring Donners plats. Vi tänker också bjuda på andras vinklingar på Almedalsveckan. Under själva veckan bereder vi på Almedalsbloggen plats för en rad gästkrönikörer. Där kommer det finnas politiker, journalister och lobbyister av alla kulörer.

  Både Magnus och jag är socialdemokrater, och det kommer säkert att färga det vi skriver. Men Almedalsbloggen är inte en socialdemokratisk blogg. Det är en blogg av två personer som älskar Almedalsveckan och vill sprida lite av vår entusiasm över detta fenomen över världen.

  Redan nu finns det en hel del att läsa om aktiviteter och skvaller på bloggen. Välkomna dit!


  Kommentarer om "Välkomna till Almedalsbloggen"

   

  kommentera