Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, december 29, 2006

  Uppmärksammad s-eftervalsdebatt

  I går pikade jag Svenska Dagbladet för att man inte hade med några bloggare i sitt urval av elittyckare som fick kommentera det gångna året. Jag fick snabbt svar på tal.

  På ledarsidan uppmärksammar i dag Kristian Karlsson den socialdemokratiska eftervalsdebatt som inleddes med ett inlägg av Erik Laakso och som i sin tur kommenterats av bland andra Peter Karlberg, Kulturbloggen och Jordränta.

  Kul! Nu får vi bara hoppas att SvD-artikeln bidrar till att sprida debatten även utanför den något snäva bloggosfären, och att fler socialdemokrater tar chansen att faktiskt diskutera politik och inte bara potentiella partiledare.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Uppmärksammad s-eftervalsdebatt"

   

  Anonymous Anonym skrev... (29 december, 2006 12:46) : 

  Jonas, ledsen att säga det, men du har ingen som helst impact på den socialdemokratiska politiken. Den utformas inte på något sätt bland dina fem bloggkompisar, inse detta!

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (29 december, 2006 13:17) : 

  Erik, jag tar detta med fattning... Och jag argumenterade inte i egen sak när jag tyckte att det var trist att SvD inte hade med bloggare bland sina elittyckare. Självklart inser jag att den socialdemokratiska politiken inte utformas av mig och mina "fem bloggkompisar" - något sådant har jag aldrig ens antytt. Men vi som bloggar utifrån våra socialdemokratiska är nog i de allra flesta fall även aktiva i våra socialdemokratiska lokalföreningar och kan därigenom bidra, om än förstås i begränsad mängd, till den socaldemokratiska idédebatten. Detta hoppas jag att du unnar oss.

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (29 december, 2006 13:18) : 

  Sorry, "som bloggar utifrån våra socialdemokratiska värderingar" skulle det förstås ha stått.

   

  Anonymous Anonym skrev... (29 december, 2006 13:53) : 

  Laakso och munkhammar hand i hand påhejade av Aqurette?

  Citat från Laakso
  "Kanske skulle vi kunna få till stånd, genom en bred och blocköverskridande överenskommelse, att grundskyddet är statligt och obligatoriskt och ligger på omkring 40% av medellön så får frivilliga och fackliga försäkringslösningar täcka resten."
  När Erik Laaksos skrivningar får stöd av politiska medelmåttor som aqurette så blåser det sannerligen nya politiska vindar i arbetarrörelsens Sverige. Bloggaren Laakso förslag är som tagen ur en handbok av munkhammar. Får inte vi socialdemokrater till det bättre än så här samtidigt som proffsen bland moderaterna lyckas bli av med ballast typ aqurette så ser läget inför nästa val mörkt ut trots att opinionsundersökningarna visar annat just nu.

   

  kommentera