Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, juni 12, 2008

  Vikarierna tar vid

  Smygpremiären till trots är det precis som föregående blogginlägg tydliggör först i och med helgens intåg som undertecknad och min blivande bloggkollega på allvar tar över driften av ProMemorian.

  Medan bloggens ordinarie skribent och innehavare lämnar svenskt territorium imorgon för en utan tvivel välförtjänt semester i varma Grekland kommer vi bloggvikarier att inta lärarhögskolans lokaler i Stockholm för att medverka vid s-studenters 19:e förbundskongress. Under tre intensiva dagar ska bland annat ett nytt högskolepolitiskt program antas, motioner behandlas, verksamhetsplan och stadgar diskuteras och val hållas. Förhoppningsvis ger helgens intensiva kongressprogram ändå tid och möjlighet att författa ett och annat blogginlägg.

  Den vikarierande bloggledningen hälsar såväl trofasta som nya läsare och debattörer varmt välkomna hit och tillönskar Jonas Morian en trevlig semester!

  Andra skriver intressant.


  Kommentarer om "Vikarierna tar vid"

   

  kommentera