Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, september 18, 2008

  Vänsterröster på nätet

  I kväll är det dags för seminarium i arrangemang av socialdemokraterna i riksdagen och Twingly. Temat är den högaktuella frågan om bloggosfärens genombrott som opinionsbildare, med utgångspunkt i FRA-debatten.

  Som av en händelse har i dag också den nya webbsatsningen Arvid Falk lanserats. Dit hälsas ”du som identifierar dig själv som vänster och vill skriva debattartiklar, krönikor och blogginlägg” välkommen. Man erbjuder ”en lättillgänglig plattform för dina åsikter, inbjuder till debatt och diskussion utan censur och regleringar”. Även de ”som inte är vänster” är välkomna att debattera, diskutera och kommentera.

  Bakom Arvid Falk står för närvarande bloggarna Rosemari Södergren, Anders Löwdin och Erik Laakso.

  Först att uppmärksamma satsningen var nog Dagens Media, sedan har bland andra Medievärlden, Beta Alfa och Bloggvärldsbloggen hakat på.

  Själv tycker jag att det är ett kanonbra initiativ av Rosemari, Anders och Erik! Jag håller tummarna för att många som identifierar sig som vänster – och självklart även andra – ska upptäcka och uppskatta Arvid Falk.

  En vital del av idén sägs vara att plocka upp vad det surras om i bloggosfären och länka till andra bloggar. Där har de en stor styrka jämfört med exempelvis Newsmill, som fortfarande inte verkar ha fått fart på ett RSS-flöde...

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Vänsterröster på nätet"

   

  Anonymous Anonym skrev... (18 september, 2008 22:54) : 

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (19 september, 2008 06:50) : 

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Oavsett hur behjärtansvärda de må vara. Stå för du vill ha sagt med ditt eget namn.

   

  kommentera