Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, februari 25, 2010

  Sahlin säger inte nej

  Min gissning att Mikael Dambergs utspel häromdagen (och som sedan utvecklades i en debattartikel han skrev under tillsammans med SKTF:s ordförande Eva Nordmark) var en förankrad testballong, får i dag stöd.

  Jag hade svårt att tro att en riksdags- och VU-ledamot som Damberg under ett valår skulle föra fram idéer om att bevara och utveckla systemet med avdrag för hushållsnära tjänster, utan partiledningens goda minne. Och mycket riktigt säger i dag Mona Sahlin inte nej till förslaget. Å andra sidan ger hon inte heller något klart besked om hur hon tycker att partiet ska göra.

  "Han vill titta på hur man kan förändra det, så att det hjälper fram jämställdheten, och att fler barnfamiljer kan utnyttja det. Det är en intressant diskussion", säger Sahlin till Ekot. Hon hänvisar också till att miljöpartiet tycker att man kan vänta med att ta bort det här avdraget, och att "Vi får se vad vårt gemensamma besked blir". Ett sådant aviseras komma i april.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Sahlin säger inte nej"

   

  kommentera