Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, april 19, 2005

  Reaktioner om Wallström

  [UPPDATERAD] I går morse kommenterade jag Margot Wallströms debattartikel i Aftonbladet och på flera håll har i går och i dag debattartikeln uppmärksammats. I DN skriver Henrik Brors att beskedet om att hon inte är partiledarkandidat "är ytterligare en demonstration av lojaliteten mot partiet" samt konstaterar att "oddsen för att hon någonsin ska bli partiledare minskat". Ett TT-meddelande refererar till en rundringning Sekomagasinet nyligen gjorde bland Sekos avdelningsordförande. Då visade sig 62 procent vilja att Göran Persson skulle avgå och 80 procent att han ersätts av Wallström. PM Nilsson i Expressen spekulerar i att beskedet från Wallström nog ändå inte ska tolkas så definitivt, eftersom "Margot Wallström skulle aldrig tacka nej om rörelsen verkligen ville ha henne". På sin blogg skriver Michael Silkesjöö att Wallström "har en ledarstil som både partiet och Sverige behöver". Peter Dahlgren skriver att en ny partiledare för socialdemokraterna inte "ska utses genom opinionsundersökningar i Aftonbladet" och att det är "dålig föreningsdemokrati att ta mediavägen".


  Kommentarer om "Reaktioner om Wallström"

   

  Blogger Peter Björkman skrev... (21 april, 2005 10:18) : 

  Håller med Dahlgren. Sossarna är ett folkrörelseparti, inget "postmodernt kaderparti" (Axel Gisslén) som enkelt kan styras av taktiska mediastrateger!

   

  Reaktioner om Wallström'">kommentera