Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

    Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

    fredag, juli 15, 2005

    Dokusåpan fortsätter

    Elenas fräcka kuppHoppsan, kungen
    Det är allt för väl att vi har en medial mångfald i det här i landet så att viktiga händelser kan belysas ur olika perspektiv. I borgerliga Expressen i dag har en schlagerstjärna - Elena - tydligen gjort en fräck kupp mot kungen (hon kramade honom). I socialdemokratiska Aftonbladet verkar det snarare vara kungen som stått för kuppen mot Helena (som hon kallas här), i form av en hand på hennes rumpa.

    Jag förstår fortfarande inte riktigt hur dagens rumpkupp hänger ihop med bröstattacken häromdagen, men det finns nog en logisk förklaring någonstans.


    Kommentarer om "Dokusåpan fortsätter"

     

    Blogger paradox55 skrev... (15 juli, 2005 08:25) : 

    Att du orkar reflektera över Kvällspressen som ju faktiskt numer är i klass med Hänt i veckan. De är ju skvallerpress och inte nyhetsförmedlare.

    Jag tar inte de på allvar. De är patetiska.

     

    Blogger Jonas Morian skrev... (15 juli, 2005 08:32) : 

    Jag är trots allt ordförande i Socialdemokratiska pressföreningen. A chairman's got to do what a chairman's got to do...

     

    Blogger Jonas Morian skrev... (15 juli, 2005 09:01) : 

    Jag är tveksam till om folk som inte behärskar de korrekta böjningsformerna av "media" (det heter mediepolitiker, inte "mediapolitiker") är de rätta att uttala sig om hur andra skriver svenska... Men tack för påpekandet, hur som helst. Stavfelet är nu tillrättat.

     

    Blogger Jonas Morian skrev... (15 juli, 2005 11:10) : 

    Engst: det är lugnt. En av Socialdemokratiska pressföreningens huvuduppgifter är just att driva på för en socialdemokratisk mediepolitik värd namnet. Så ditt påpekande var inte alls fel ute.

     

    Blogger Anna, Fair and True skrev... (16 juli, 2005 00:53) : 

    Enligt vänner som faktiskt tittat på programmet var det kungen som ville krama om Helena/Elena medan hon endast hade tänkt hälsa på honom som hon hälsade på övriga i det kungliga sällskapet. Detta har fått mig att undra hur det egentligen ligger till med kungens eskapader, det har ju gått en del rykten om att han träffar kvinnor lite här och där... Men i egenskap av socialistisk rojalist (kan man vaar det?) hoppas jag att det inte är sant!

     

    Blogger deeped skrev... (20 juli, 2005 13:23) : 

    Re: Anna
    Klart som korvspad att knugen kn*llar runt... det sägs ju att makt är sexigt och även om han rent funktionellt är helt maktlös så är han ju kung...

    Anna Lindmarker har väl slutat att svara i telefon så han försöker väl med lite yngre versioner...

     

    Dokusåpan fortsätter'">kommentera