Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, mars 03, 2006

  Kul bloggprojekt söker förstärkning

  "Virtuellt bondförnuft - HitOchDit.com" är en ganska originell och kul blogg där Erik Hultin och Stefan Sanneskär fristående från varandra kommenterat nyheter och skeenden i omvärlden. De har gjort det utifrån lite olika politiska perspektiv; Erik från höger och Stefan från vänster. Av någon anledning har nu Stefan valt att hoppa av projektet, och på bloggen annonseras det nu efter en ersättare. För att kvalificera sig bör man uppfylla vissa kriterier; man bör klara av "att formulera sig väl i skriven text", "kombinera skärpa i inläggen med respekt", "följa god sed vad gäller moral och etik" samt besitta "en viss mognad, men som även med lätthet kan garva åt saker och ting". Lönen för mödan är bland annat en plattform "där åsikter syns och hörs" och ett "debattforum via kommentarsfälten som tidvis kan vara otroligt berikande och tidvis nästintill påfrestande", dock inte "en enda spänn i ersättning och därmed heller inga andra löneförmåner av något slag".

  Det låter ju som hittat :-)


  Kommentarer om "Kul bloggprojekt söker förstärkning"

   

  Anonymous Anonym skrev... (05 mars, 2006 09:32) : 

  Kul att du har uppmärksammat detta, Jonas. Tyvärr så haglar det inte av socialdemokratiska intresseanmälningar (faktiskt inte en enda hittills). Vårt ursprungliga koncept känns inte som någon dum idé, men då krävs det att någon tar Stefans plats. Återstår att se om någon frivillig anmäler sig till detta extremt förmånsbefriade uppdrag. :-) Jag hoppas innerligt att så sker.

   

  Kul bloggprojekt söker förstärkning'">kommentera