Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, juli 11, 2006

  Semestervikarie sökes!

  Det börjar bli dags att ta lite semester igen. Och precis som förra året så söker jag nu en vikarie som kan tänka sig att gästblogga här på PromeMorian under min frånvaro, närmare bestämt under vecka 31 och 32 (samt några dagars ”provanställning” i vecka 30). Observera alltså att vikariatet är tidsbegränsat till allra senast måndag den 7 augusti, utan någon större chans till fast tjänst.

  Någon lön eller annan ersättning erbjuds ej, däremot en engagerad läsarskara (sommartid omkring 150-250 unika besökare/dag) och min stora tacksamhet.

  Då för närvarande 100 procent av bloggandet här utförs av män med till 50 procent svensk bakgrund är kvinnliga sökande med annan bakgrund särskilt välkomna att söka vikariatet. Andra önskvärda kvalifikationer är tidigare dokumenterad erfarenhet av bloggande, viss stilistisk förmåga (särskrivare och Linda Skugge går fetbort), grundläggande relevant teknisk kunskap samt värderingar som någorlunda överensstämmer med mina.

  Det är önskvärt att min vikarie postar åtminstone fyra-fem inlägg i veckan under den aktuella perioden (helger valfria), samt pingar på Nyligen och Intressant.

  Alla ansökningar behandlas med största diskretion. Sök vikariatet via e-postadress promemorian@gmail.com, senast tisdag den 18 juli. Intervjuer med kandidater sker sedan via mejl. Tillträde senast måndag den 24 juli.


  Kommentarer om "Semestervikarie sökes!"

   

  Anonymous Anonym skrev... (11 juli, 2006 23:45) : 

  Äsch! Du vet att jag är bäst lämpad, så varför ens fråga andra.
  ;-)

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (12 juli, 2006 08:50) : 

  Med all respekt så tror jag inte riktigt att du uppfyller mitt önskemål om "värderingar som någorlunda överensstämmer med mina"... Sedan har du väl redan ett sommarjobb ;-)

   

  Blogger Varför? skrev... (17 juli, 2006 18:56) : 

  Hej Morian!

  http://varfor.blogspot.com/2006/07/gstspel-i-annan-blogg.html

   

  kommentera