Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, maj 02, 2008

  Dagens citat

  Dagens Nyheters ledarsida konstaterar i dag att socialdemokratins "historiska styrka har varit förmågan att ta ett långsiktigt ansvar och att med makten säkert i hand våga pröva nya idéer".

  Det är bara att instämma. Tyvärr innebär det, vilket jag själv tidigare har konstaterat här på bloggen, att socialdemokratin inte hanterar oppositionsrollen väl. Risken är stor att man, som DN skriver, "faller tillbaka på beprövade tankegångar och traditionella förhållningssätt".

  Ännu har Mona Sahlin chansen att visa att den betoning av det socialdemokratiska frihetsarvet hon gjorde i sitt förstamajtal i går inte bara var högtidsord, utan att hon faktiskt förmår föra in socialdemokratin i 2000-talet.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Dagens citat"

   

  Anonymous Anonym skrev... (02 maj, 2008 18:24) : 

  Bra att DN "synar korten" sossarna sitter med.Sahlin och Östros retorik tål inte syn tror jag.Tror inte dagens upplysta väljare köper en innehållslös politik när det blir skarpt läge.Men visst, man kan aldrig veta om sossarnas hand har "korten" och isåfall blir det iaf två alternativ att välja på i valet 2010.

   

  kommentera