Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, september 16, 2008

  Publicistklubben, bloggosfären och feminismen

  I går var det debatt på Publicistklubben igen. Först frågade nya ordföranden Ulrika Knutson ut IT-pionjären och FRA-debattören Oscar Swartz ut om bland annat bloggosfärens betydelse för FRA-debatten.

  Knutson var dock påtagligt dåligt påläst och missade chansen att ge PK:s ålderstigna medlemsskara ordentlig insikt om sociala medier och FRA-frågans komplexitet. Stilenligt avslutade hon med att försöka beskriva adressen till Swartz blogg som ”oscar punkt swartz att bahnhof...”.

  Efter detta var det dags för kvällens huvudattraktion: ett antal namnkunniga journalister (Cecilia Stegö Chilò, Stina Dabrowski, Carl-Otto Werkelid, PM Nilsson och Niklas Ekdal) som på ett eller annat sätt hoppat av sina jobb för att ägna sig åt annat. Ett refererat finns att läsa här.

  Dessutom sändes det hela live via Bambuser och finns nu att se här:  Som Olle Lidbom på Vassa Eggen noterar så blir det ett par minuter in dramatiskt när någon ropar ”finns det en läkare här” och sen blir det paus. Vad som hände var att en dam som satt precis bakom mig och mitt sällskap tuppade av och verkade ha svimmat. Lyckligtvis så fanns det både en läkare och en sjuksyster i lokalen, och allt avlöpte väl.

  När debatten väl återupptogs så levererade Ulrika Knutson fler klavertramp. Stina beskriver dessa väl.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Publicistklubben, bloggosfären och feminismen"

   

  kommentera