Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, juli 19, 2005

  Sex tips i sommarvärmen

  Trots att många bloggare tycks ha tagit sommarledigt och andra bara skriver sporadiskt finns det ändå några som trots allt håller ångan uppe och flaggan högt. Tänkte därför varmt rekommendera några:

  1. Laila Naraghi. I dag skriver hon om Shells kärnfamiljsrabatt på sallad- eller korvmenyerna. I går jämförde hon Dramaten- och bioversionen av "Köpmannen i Venedig". Alltid läsvärd!

  2. Natalie Sial. Alla som klarar av att inleda ett allvarligt och tänkvärt inlägg om terrorattentaten i London med "Hej din terrorist" och sedan be terroristen vara snäll och sluta ha ihjäl sig själv och alla andra omkring på bussen eller tåget är värda respekt.

  3. Sanna. Beskrev häromdagen exakt hur det är när Stina och jag ska packa. Observera att jag inte är packningsexperten i familjen: "Själv ser jag mig lite som en packningsexpert, jag kan få ner nästan vad som helst på en minimal yta (väskor, lådor, diskmaskinen - you name it). Babycake fungerar om inte tvärtom så bra nära i alla fall. Han packar för klädernas skull, så att inget bli skrynkligt och varje plagg ska ha gott om plats runt sig. Ni kan ju tänka er att det blir konflikt när vi packar i samma väska?"

  4. Niclas Strandh. Skriver om reklam och marknadsföring. Och kommenterade ett inlägg av mig häromdagen :-)

  5. Synthblogg. Tipsade i dag om att Warner Brothers inom kort släpper en ny retrosamling med diverse 80-talsmusik som anses ha stor influens på hur populärmusiken låter i dag.

  6. Världsherravälde. "Det kommer dagar i varje mans liv då han bara önskar att han hade en flintskallig dvärg att gnugga sig mot för få lite tur. Eller åtminstone en hammare att knacka dom lite försiktigt i hjässan med och se om de verkligen är fyllda med choklad som Bibeln säger." Internet blir inte sjukare än så här.

  Och du som läst ända hit i hopp om att inlägget skulle handla om sextips kan ju känna dig blåst...


  Kommentarer om "Sex tips i sommarvärmen"

   

  Blogger Anna, Fair and True skrev... (19 juli, 2005 22:27) : 

  Tur att du inte har problem med sär- resp. inkorrekt ihopskrivning ;)

   

  Sex tips i sommarvärmen'">kommentera