Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, oktober 31, 2008

  Läs Katrine!

  Katrine Kielos levererar i en krönika i Fokus en otroligt rolig redogörelse över hur svensk debatt (inte) ägnar sig åt väsentligheter och hur bitter blivit det nya vänster.

  Ett utdrag:
  Att vara socialdemokrat får inte reduceras till att ha på sig en tröja med texten ”Jag älskar välfärdsstaten” eller skriva tusen interpellationer om att borgarna är onda för att de är borgare. Partilojalitet i den bemärkelsen är inte lojalitet. Det är brist på fantasi.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Läs Katrine!"

   

  Anonymous Anonym skrev... (31 oktober, 2008 17:06) : 

  Jonas,

  Jag har kommenterat Kartrins inlägg. Om du läser det vore jag tacksam för ett svar på hur stockholmsregionens väljarkår ska kunna återerövras av SAP 2010 i ett område där manliga politiker försöker säljer sig själva med snaskiga och integritetskränkande detaljer istället för att arbeta med riksdagsarbete och partidito...
  Hederskodex bland den manliga SAP-aristokratin i Stockholm tycks skilja sig gravt från den i övriga Sverige. Skvallersåpor finner jag mycket puerila. Katrine har startat en ny sådan - mosa Ahlin.


  Klara

  F.ö. tycker jag att du bör byta arbetsgivare.

   

  Blogger Bo Widegren skrev... (01 november, 2008 00:12) : 

  Hej, håller för en gång skull helhjärtat med dig men väljer ett annat citat: "Eller, nöjer sig Ahlin med att springa runt i media och göra reklam för den nya öppna socialdemokratin genom att tala om att en riktig sosse minsann håller käft och att så kallad debatt sker bäst bakom stängda dörrar? Den som lever får se. Urban Ahlin säger till DN att han måhända är gammeldags. Nej Urban, du är inte gammeldags. Du är en dinosaurie. Men det är okej. Alla ska med!"
  Mvh
  Bo W med www.s-info.se/bowidegren

   

  kommentera