Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  måndag, juli 10, 2006

  Zäta - Dokument inifrån S i Stockholm

  Strax innan jag for i väg till Visby fick jag hem en liten tidskrift i brevlådan, kallad Zäta. Redaktör var Johan Sjölander (även Josefin Deiving, Fredrik Jansson, Urban Lindtedt och Håkan Wahlén har medverkat) och publikationen visade sig vara en helt ny medlemstidning för socialdemokrater i Stockholm. Och som sådan verkar den kanonbra.

  Tidningen är snygg (alltid ett plus) och innehåller matnyttig information (i detta nummer bland annat: viktiga valfrågor, en parlör för att förstå högeralliansen, tips och trix för att bli folkvald samt en nybörjaguide till bloggande). I tidningen finns också opinionsmaterial, däribland en tänkvärd debattartikel från Fredrik Jansson och Daniel Suhonen om att Stockholms arbetarekommun borde lägga ner stadsdelsföreningarna. Jag instämmer med artikelförfattarna.

  Zäta ger en god orientering om viktiga frågor för oss som är medlemmar i Stockholms arbetarekommun. Tidningen är antagligen framförallt efterlängtad för sådana som av olika anledningar inte deltar så mycket i den ordinarie mötesverksamheten. Bra jobbat, Johan och ni andra!

  Kopplat till tidningen Zäta finns även en blogg där man bland annat kan hitta ett utdrag ur Jansson och Suhonens artikel.


  Kommentarer om "Zäta - Dokument inifrån S i Stockholm"

   

  Anonymous Anonym skrev... (10 juli, 2006 18:41) : 

  Den oavkortade versionen av min och Daniel Suhonens debattartikel hittas om du klickar på mitt namn.

   

  Anonymous Anonym skrev... (11 juli, 2006 13:50) : 

  Nu finns debattartikeln även på zatabloggen.se

   

  kommentera