Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, februari 26, 2009

  Hjältar åldras med värdighet

  För några dagar sedan upptäckte jag att Depeche Modes liveframträdande av låten ”Wrong” på Echo Awards i Berlin fanns att se på YouTube:  Snart släpper DM skivan “Sounds Of The Universe” och ger sig ut på turné. För ovanlighetens skull ska jag inte se dem när de spelar här i Sverige. Den enda spelningen de gör här är nämligen på Arvikafestivalen i juli – och jag gillar verkligen inte festivaler. I stället bär det av till Tyskland för att se dem spela på Olympiastadion i München den 13 juni.

  Nu ser jag att det släppts en “Official HD Promo Video” till Pet Shop Boys nya låt ”Love Etc.”, från den kommande skivan ”Yes”:  Efter några lyssningar så tycker jag nog ändå att DM:s låt är starkare än PSB:s. Men det imponerande är ändå att det här är grupper som funnits sedan 1980 respektive 1981 och som envetet levererat högkvalitativ musik med ett hela tiden distinkt eget sound – och ändå ständigt utvecklats musikaliskt.

  Visst, alla åldras vi. Men vissa gör det med mer värdighet än andra.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Hjältar åldras med värdighet"

   

  Anonymous Anonym skrev... (26 februari, 2009 09:48) : 

  Pet Shop Boyslåten var lite smårolig, kanske inte det bästa de gjort, men helt klart trevlig synthpop. Depechelåten däremot låter gubbrockig - som vanligt numera. Vissa åldras bättre än andra...


  Mats Andersson

   

  kommentera