Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, september 20, 2005

  Nytt namn i s-toppen

  I Göteborgsposten rapporteras att det, inte helt oväntat, blir kommunalrådet Anneli Hulthén som föreslås ta plats i socialdemokraternas verkställande utskott efter Göran Johansson - som med dunder och brak för en tid sedan meddelade att han lämnar VU:t. Det ryktas om falangbildningar av socialdemokratiska kommunpolitiker som vill ha en mer "proletär" ledning av socialdemokratin. Själv ger jag inte mycket för ryktet. Partikongressen i Malmö 29 oktober - 3 november kommer med största sannolikhet bli en lugn tillställning.


  Kommentarer om "Nytt namn i s-toppen"

   

  Blogger Eric Sundström skrev... (20 september, 2005 18:25) : 

  Hulthén var mycket mycket väntat, däremot lär VU-valen på kongressen bli spännande. Inte alls säkert att västsverige får en ny kandidat, även om Britt Bohlin kan ligga bra till!? I stort tycker jag att kommunerna-mot-Stockholm "konflikten" (mer av en periodvis spänning) ofta är underskattad och missförstådd av media, men jag tror likväl att kongressen blir lugn. Fast med en he del debatt om föräldraförsäkringen, förståss.

   

  Anonymous Leif Gustafsson skrev... (20 september, 2005 18:45) : 

  Nja...Jag tror att Göran Johanssons avhopp var ett sätt att ta avstånd från GP. Han kommer att bli nominerad till ny partiordförande, detta för att S ska bli mer proletärt än det är nu med godsägare Persson...
  :-))

   

  Nytt namn i s-toppen'">kommentera