Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  måndag, juni 18, 2007

  Allt är sig likt, inget är som förr

  I dag drog årets upplaga av Almedalsbloggen igång. Liksom förra året kommer vi att ha örnkoll på alla viktiga politiska händelser, seminarier, tal, mingel och skvaller under Almedalsveckan i Visby.

  Men nytt för i år är att vi kommer till Gotland med en veritabel redaktion bestående av undertecknad, Magnus Ljungkvist, Erika Augustinsson, Andreas Bergh, Victor Bernhardtz, Nisha Besara, Per Gudmundson, Stina Morian (ja, vi är gifta) och Johanna Nyström. Inget dåligt gäng. Faktum är att tre av oss finns med på Twinglys lista över de tio största politikbloggarna i Sverige.

  De som följt våra bloggar eller känner oss som ingår i redaktionen sedan tidigare, vet att vi har starka politiska åsikter. Det har vi, och det kommer säkert att färga det vi skriver. Men Almedalsbloggen är inte en partipolitisk blogg. I redaktionen arbetar vi självständigt och utifrån våra egna intresseområden. Texterna kommer inte på något sätt vara befriade från ställningstaganden av skribenterna men är obundna av parti- och organisationsintressen.

  Nog med reklam. Ta nu och kolla in Almedalsbloggen – och jag hoppas att vi ses i Visby!

  Andra skriver intressant om , , , , .


  Kommentarer om "Allt är sig likt, inget är som förr"

   

  kommentera