Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, mars 10, 2009

  Sveriges bästa politikbevakning

  [UPPDATERAD] Flera somrar i rad har jag, Magnus Ljungkvist och en stigande mängd kompisar inom ramen för Almedalsbloggen kombinerat vår förtjusning för Almedalsveckan med ambitionen att bedriva en seriös rapportering från detta världsunika arrangemang.

  Vi har sedan en tid funderat över möjligheten att bedriva den typen av politikbevakning som vi ägnat oss åt även andra delar av året. Nu kan det avslöjas att vi precis ingått ett strategiskt samarbete Fokus i syfte att göra Makthavare.se till det självklara navet för politisk information och debatt på webben.

  I praktiken går Almedalsbloggen och Makthavare ihop – och den nya helheten blir större och får fler funktioner och tjänster än de ingående delarna för sig. Vi skapar en unik portal för politisk realtidsbevakning och analys. Detta sker med ett brett public-service-anslag där såväl externa som interna analytiker, bloggare och makthavare erbjuds en plattform för att bidra. Men självklart handlar det också om journalistik där vi genom insamling och bearbetning av information granskar och synliggör personerna i de politiska processerna.

  Vi drar igång på allvar i maj med att bevaka kandidaterna och aktörerna bakom kulisserna i valet till Europaparlamentet. Och i juni är det förstås dags för Almedalsveckan.

  Det här kommer att bli så jäkla bra!

  PS: Vill du själv vara med och bidra? Almedalsbloggen söker just nu dig som är teknisk och politisk nörd. Läs mer här.

  PS2: Läs mer hos Victor Bernhardtz, Eva Westerberg, Hanna Löfqvist, Annie Johansson, DeepEdition och Politikerbloggen (fler länkar läggs upp efter hand).

  Andra skriver intressant om , , , , .


  Kommentarer om "Sveriges bästa politikbevakning"

   

  kommentera