Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  söndag, augusti 14, 2005

  Premiär för Motallians.se

  I dag drar projektet Motallians.se i gång. Vi är en grupp bloggare med olika bakgrund och olika partisympatier som förenas av att vi inte vill ha en borgerlig regering. På den gemensamma bloggen Motallians.se kommer vi att granska, ifrågasätta och sticka hål på de borgerliga partiernas och deras företrädares myter. Allt för länge har borgerligheten fått stå oemotsagda. Tillsammans bildar vi nu därför Motallians.se.


  Kommentarer om "Premiär för Motallians.se"

   

  Anonymous Olle Morian skrev... (15 augusti, 2005 00:55) : 

  "Your feeble html-skills are no match for the power of the Dark Side."
  Det kan lätt bli rörigt med för många s-kockar som ska laga soppa (sexual pun intended), men jag hoppas att det blir något bra. Förhoppningsvis blir det något vettigare än "kapitalisterna-sa-något-och-det-tycker jag-är-dumt-vote-Quimby!". Fler från högersidan borde arrangera sig så vi får lite debatt också.

   

  Anonymous Leif Gustafsson skrev... (15 augusti, 2005 08:41) : 

  Det stora problemet för sossarna är väl andå inte att det går bra för borgarna. För varför går det bra för borgarna ? En anledning är ju att man till slut börjat samarbeta på att bra vis. Det finns naturligtvis en del kvar att göra. Men det är ju inte värre än den regerande maktalliansen som verkar ha många olika åsikter om hur pengar skall anändas.

  Det stora problemet är ju regeringen GP som inte lyckas med att fixa arbetslösheten och dessutom hanteringen av tsunamikatastrofen. För att inte tala om alla skandaler. Hade regerigen gjort sitt jobb med arbetslöshet och förbättrat ekonomin för de flesta svenskar, så hade sifforna sett annorlunda ut.

   

  Blogger Håkan skrev... (15 augusti, 2005 11:50) : 

  Min kommentar hittar du här.

   

  Premiär för Motallians.se'">kommentera