Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  måndag, februari 19, 2007

  Tyck till inför s-kongressen

  WikikongressJag har skrivit om det tidigare, och här kommer nu en illustrerad variant. Fler bör ta chansen att kolla in wikisidan Wikikongress där man kan förändra och diskutera de ”inspirationstexter” som socialdemokraterna tagit fram och som är tänkta att ”tjäna som utgångspunkt för diskussionen” under den stundande extrakongressens dagordningspunkt om allmänpolitiken. På Wikikongress är det dessutom möjligt lägga egna förslag som andra kan ändra och diskutera.

  Bakom satsningen står s-bloggaren Helena Markstedt. Jag har själv redigerat en del i texten om arbete/arbetsmarknad, och även lagt till lite nya texter. Jag hoppas att fler tar chansen att utnyttja detta gräsrotsinitiativ till att faktiskt skapa en relevant diskussion om socialdemokratins vägval redan innan kongressen.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Tyck till inför s-kongressen"

   

  Blogger Peter Karlberg Blogger skrev... (20 februari, 2007 00:07) : 

  Synd att inte flera länkat till Helena och/eller andra som skrivit om detta. Vore ju också kull med lite mer officiellt uppmärksammande av initiativet som ju är mycket bra.

   

  kommentera