Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  lördag, november 10, 2007

  Sponsrade Framtidsdagar

  Som på alla stora partisammankomster är det mängder av utställare på plats här på de socialdemokratiska Framtidsdagarna. Socialdemokratin närstående verksamheter som ABF och Arbetarrörelsens Tankesmedja trängs med fackliga representanter som Kommunal och LO, statliga bolaget Posten, Svenskt Näringsliv och Läkemedelsindustriföreningen.

  Nästa alla bjuder de på godis och/eller giveaways. Alla hoppas de kunna påverka ombud och partifunktionärer att anamma just deras perspektiv på tillvaron och vad som bör göras i olika frågor.

  Utställarna betalar dyra pengar för att stå här, utöver vad det kostar i nedlagd arbetstid, montrar och material. Pengar som naturligtvis kommer en socialdemokrati i opposition väl till pass i det utåtriktade arbetet.

  Frågan är hur partifolket känner inför att få sina politiska diskussioner sponsrade av Attendo Care, Svensk Privattandvård och Ung företagsamhet?

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Sponsrade Framtidsdagar"

   

  kommentera