Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

    Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

    måndag, mars 30, 2009

    Clinton, Blair, Maathai och jag

    På onsdag är jag inbjuden till ett något osannolikt sammanhang; Svenska Postkodlotteriets Climate Event i Stockholms stadshus, där bland annat Margot Wallström kommer att leda en avslutande paneldebatt med Bill Clinton, Tony Blair och Wangari Maathai.

    Temat för kvällen är “Visions of a Low Carbon World – Moving Forward in the Face of Financial Crisis” och är tänkt att visa att det finns lösningar på klimatkrisen. Postkodlotteriets del i detta är att ”skapa ett engagemang i kampen mot klimatförändringarna”, genom att ”erbjuda en plattform för några av världens mest kunniga och inflytelserika miljöaktörer”.

    Vad gör då jag där?

    Tja, det kan man fråga sig. Jag fick en inbjudan helt enkelt. Jag skulle gissa att man bjudit in politiker, journalister och opinionsbildare av olika slag – och att jag kvalade in i den tredje gruppen genom mitt bloggande. Det är hur som helst otroligt kul och ett tillfälle jag inte tänkt att missa.

    Några bloggrapporter vågar jag inte utlova under själva kvällen, men jag ska försöka dela med mig av lite spaningar via Twitter.

    Är det något särskilt någon vill att jag framför till de fina gästerna?

    * * *

    PS: Helt orelaterat till ovanstående vill jag varmt rekommendera Magnus Ljungkvists inlägg om massmediala drev. Den är en intressant uppföljning till hans tidigare artikel om varför Wanja Lundby-Wedin borde lämna alla styrelseuppdrag, utom det i LO.

    Andra skriver intressant om , , .


    Kommentarer om "Clinton, Blair, Maathai och jag"

     

    Anonymous Stina Morian skrev... (30 mars, 2009 13:20) : 

    Jag är helt övertygad om att det kommer stå April April din dumma sill i stadshuset på onsdag.

     

    kommentera