Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, januari 31, 2007

  Lär dig blogga – bli känd

  I slutet av nästa vecka, närmare bestämt fredag 9 februari, släpps Rosemari Södergrens (Kulturbloggen) bok Alla kan blogga – den första how-to-blog-boken på svenska.

  Det är ett jättekul initiativ, och jag hoppas att boken ska bli en bra start för många som funderat på att börja blogga men ännu inte kommit igång – samt för dem av oss som hållit på ett tag men som kan behöva lite inspiration och tips om hur man kan göra sin blogg mer läsvärd och läst.

  Enligt Aftonbladet så kan dessutom man bli internetkändis om man bloggar. Magnus Ljungkvist nämns som exempel, vilket fått honom att kräva att Aftonbladet åtminstone bjuder honom på öl för att han är ”deras” kändis.

  Fast att ”bli känd” via sitt bloggande kräver tydligen ganska höga besökssiffror, åtminstone om man ska tro den undersökning som Dagens Media har utfört med hjälp av Zapera. Enligt denna är Linda Skugges Expressenblogg den mest besökta ”privatbloggen”. Vilket onekligen får en att undra vad som avses med privat.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Lär dig blogga – bli känd"

   

  kommentera