Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  söndag, februari 11, 2007

  Pigga s-röster i medierna

  Trots att jag och andra olyckskorpar kraxande varnat för bristen på socialdemokratiska röster i det nya medielandskapet, så är det glädjande att se att vissa s-tidningar går emot strömmen.

  Nyligen uppmärksammade jag att SSU:s idépolitiska tidskrift Tvärdrag nu finns på webben och att den socialdemokratiska partitidningen Aktuellt i Politiken är under rejäl omgörning.

  I veckan kom en något mindre, men ändå betydelsefull nyhet i den socialdemokratiska tidningsfloran: Tidningen Broderskap hade genomgått en ansiktslyftning och därmed blivit mer fullmatad med artiklar och bilder. Genom små, men klyftiga förändringar i layouten skapade man sig en sida till – och genom att minska högermarginalen på förstasidan skapades en centimeter bredare sida.

  Grattis till redaktionen för ett gott arbete och till läsarna som nu får mer av nyhetssidor i Tidningen Broderskap att se fram emot.

  Och jo: håll ögonen öppna efter det nummer som kommer ut lagom till socialdemokraternas extra partikongress. Då medverkar jag igen med en ny krönika.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Pigga s-röster i medierna"

   

  kommentera