Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, september 18, 2009

  Jag blir så trött!

  I dag presenterar socialdemokraternas kulturtalesman och huvudföredragande på partikongressen Leif Pagrotsky förslagen i de politiska riktlinjerna om mediepolitiken och upphovsrätten. Men redan nu står det klart att partiet har ändrat sig om Ipred-lagen, och vill inte längre riva upp den som man sa under EU-valkampanjen.

  Och detta sker efter att det framkommit att partistyrelsen också yrkar avslag på den motion om ett moratorium för integritetskränkande politik som tagits fram av ett antal kloka partivänner och som skickats in till kongressen av sju arbetarekommuner.

  Jag kan nu bara hoppas på en mobilisering av Sossar mot Storebror i syfte att skaka liv i det engagemang som tidigare funnits i socialdemokratin för dessa frågor.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Jag blir så trött!"

   

  Anonymous Sven Dufva skrev... (19 september, 2009 14:09) : 

  Jag håller med dig, Jonas!

  Jag blev mycket förvånad över detta utspel. Vi förlorar verkligen en hörnpelare i vår politiska styrka om vi inte river upp IPRED och helt gör om FRA-lagen.

  Nu ser ju vi like dåliga ut som Reinfeldt-regeringen! Och vart tar vårt förtroende vägen om det utspel och kritik vi fört mot dessa lagar!?

  Snacka om att vi gör självmål nu!

   

  Anonymous Anonym skrev... (22 september, 2009 12:51) : 

  Med risk för att vara ett nättroll: Finns där något förtroende kvar efter Thomas Bodströms framfart? Som varandes borgerlig har jag aldrig litat på ett ord som kommit från socialdemokraternas håll när det gäller integritet. Det enda som förvånade mig var att utspelet kom före valet, inte efter.

  /Rickard

  P.S. Själv kommer jag att rösta blankt i nästa val eftersom jag är fast övertygad om att Reinfeldt måst bort, även om priset är ett socialdemokratiskt maktinnehav under en mandatperiod. D.S.

   

  kommentera