Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, december 29, 2005

  Freivalds toppar skandallistan

  Mediebevakningsföretaget Agent 25 har listat hur pass omskrivna de olika statsråden i regeringen varit under året, och fokuserat på i vilken utsträckning de förekommit i negativa sammanhang. Inte oväntat toppas listan därför av Laila Freivalds, som synts i totalt 8 396 artiklar, varav 4 531 om hur hon hanterade tsunamin och Katastrofkommissionens rapport. På andra plats hamnar Bosse Ringholm, som förknippats med flera "affärer" under året och syntes i totalt 4 010 artiklar varav 1 050 var skandalartiklar kring Ringholms telefonfadäser och fotbollsklubben Enskede IK:s skattetrixande.

  Bloggaren Stig-Björn Ljunggren, som extraknäcker som politisk analytiker på Agent25, säger i en kommentar att Laila Freivalds aldrig gjorde upp med kritiken mot henne i början av året. "Det har därför präglat hela hennes år", säger Ljunggren.


  Kommentarer om "Freivalds toppar skandallistan"

   

  Blogger Claes Nordmark skrev... (30 december, 2005 00:06) : 

  Stig-Björn har ofta intressanta kommentarer...om det mesta ;)

  Har du sett listan på de mest beundrade svenskarna? Jag roar mig åt att Zlatan spöar kungen, Mikael Persbrandt kommer in som ny på fjärde platsen (in your face Expressen) och att både Carolina Klüft och Margot Wallström spöar drottningen.

  www.claesnordmark.blogspot.com

   

  Freivalds toppar skandallistan'">kommentera