Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  onsdag, januari 18, 2006

  Bloggar i fokus

  I den nya numret av Arenagruppens pockettidning "Media i fokus" visar Kajsa Klein att bloggar är mycket mer än någons privata dagböcker på nätet. Kajsa Klein har tidigare skrivit i tidningen, då om kampanjen Democracy Aid '04 (Media i fokus 2/2005), och redan då hade jag lite svårt för hennes stilistik. Lite väl svängig och intern för min smak. Hennes nya artikel går i samma stil. Trots att ämnet känns angeläget och det hon berättar är läsvärt, så blir det svårt att ta till sig med allt talspråk, ofullständiga meningar och - stundtals - väldigt tekniska jargong. Artikeln är lång och svår att återge på ett rättvist sätt. Därför rekommenderar jag intresserade att köpa det senaste numret av "Media i fokus"; finns bl a i välsorterade Pressbyråer.


  Kommentarer om "Bloggar i fokus"

   

  Blogger Håkan skrev... (19 januari, 2006 09:49) : 

  Nu förstår jag ingenting. Texen är "svår att ta till sig med allt talspråk, ofullständiga meningar och - stundtals - väldigt tekniska jargong". Dessutom är den lång.

  Och du rekommenderar oss att betala för att få det högst tvivelaktiga nöjet att läsa detta?

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (19 januari, 2006 10:22) : 

  Beklagar att jag uttryckte mig oklart; innehållet i artikeln - och tidningen i sin helhet - är ändå så pass intressant och bra att rekommenderar köp och läsning, trots Kajsa Kleins stundtals svårgenomträngliga prosa.

   

  Bloggar i fokus'">kommentera