Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

    Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

    www.flickr.com
    This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

    måndag, januari 02, 2006

    Lunar stormar bloggosfären

    [UPPDATERAD] Urban på Uppkopplat skriver att communityn Lunarstorm planerar att under året lansera en bloggfunktion som gör det möjligt för alla att läsa de 1,3 miljoner medlemmarnas dagböcker utan att vara inloggad på Lunarstorm. Det är lätt att instämma med Urban om att även om bara tio procent av Lunarstorms medlemmar väljer att aktivera den öppna bloggfunktionen "kommer bloggsfären aldrig mer bli sig lik".

    I en artikel i dagens SvD Näringsliv (ej på nätet) om vilka som ritade om mediekartan 2005 skrivs i en prognos att Lunarstorm "blir det enda medieföretaget som får alla partiledare att ställa upp på vad som helst när som helst inför valet". Frågan är om detta är lovande eller oroväckande?


    Kommentarer om "Lunar stormar bloggosfären"

     

    Blogger Jonas Morian skrev... (02 januari, 2006 14:24) : 

    Det är nog en rimlig gissning. Själv hoppas jag att inget medieföretag "får alla partiledare att ställa upp på vad som helst när som helst"...

     

    Blogger Marcus Friberg skrev... (04 januari, 2006 16:24) : 

    För våra politiker ses chatter på LunarStorm (LS) som att även kommunicera med sveriges ungdomar och kunna nå ut till dessa. Politiska intresseföreningar använder också LS som annonsplats.
    Även om SvD:s beskrivning är överdriven, ska det ändå tilläggas att LS inte har alltför svårt att få en intervju eller möjlighet för LS-användarna att chatta med partiledarna, vilket skett flera gånger tidigare.

    Att inte LS tidigare gjort om sina dagböcker till bloggar, har jag frågat mig många gånger.

     

    Lunar stormar bloggosfären'">kommentera