Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, april 04, 2006

  Jag kan bara inte låta bli...

  Med all respekt för Bruce Springsteen och hans working class yadayada wannabes till fans (sorry Eric...) - sommarens stora konserthändelse är ändå Pet Shop Boys på Cirkus den juni 16!


  Kommentarer om "Jag kan bara inte låta bli..."

   

  Blogger Eric Sundström skrev... (04 april, 2006 15:28) : 

  Springsteen och hans band (17 musiker!) spelar i alla fall på riktiga instrument. Som Bono sa när Pet Shop Boys spelade in en av U2s sånger på en dator: "What have I, what have I, what have I done to deserve this...". :-)
  /Eric, kanske gammaldags men tycker att rock'n'roll känns mer i hjärta, hjärna och mage.

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (04 april, 2006 15:54) : 

  Vaddå "riktiga" instrument? Elguror? Vad är det för fel på att dunka två stenar mot varandra...? Rock'n'roll så att det förslår ;-)

   

  Anonymous Henrik Gustafsson skrev... (04 april, 2006 16:34) : 

  Sommarens konserthändelse...dom bleka britterna gömmer ju sig till och med från den svenska sommaren inne på Cirkus.... ;-)

  Jag har i och för sig inget emot att ha PSB i lurarna på väg in till London från Heathrow. Prova det. Du känner dig som att du på något sätt placerat dig själv i en musikvideo.

  Såg Chris och Neil på Liseberg för fyra år sedan. Det framkallade knappast samma känsla som U2 eller Springsteen har lyckats med flertalet gånger på Ullevi och Scandinavium.

  PSB har ju genom åren fågat en del stämningar i det brittiska samhället...men det gör ju också Morrissey alldeles utmärkt med hjälp av gitarrer, bas och trummor. När det kniper får ju PSB kalla in Morrisseys gamla vapendragare Johnny Marr för lite schyssta gitarrer. Det är ju Marrs gitarr som gör t.ex. "Home and dry" så bra.

  Allt gott/
  Henrik

   

  Anonymous Olof Morian skrev... (04 april, 2006 21:18) : 

  Amen ple-ase! Kent på Hultsfred då? Va va va?

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (05 april, 2006 08:41) : 

  Henrik, herrarna Tennant och Lowe skulle nog inte ha något emot att spela inför ett fullsatt Stadion en vacker sommarkväll - men min erfarenhet säger mig att de funkar bättre i lite mer intima sammanhang som Cirkus. Och själv tycker jag knappast att gitarrer är något krav för att kunna förmedla känslostämningar eller att säga något relevant om samhället.

  Olof, Hultsfred? Är det någon stockholmsförort jag missat?

   

  Jag kan bara inte låta bli...'">kommentera