Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, oktober 24, 2006

  Reinfeldts nya, cleana gäng

  I dag presenterade statsminister Reinfeldt två nya statsråd som ska fylla vakanserna som uppstått efter Maria Borelius och Cecilia Stegö Chilò. Ny handelsminister blir Sten Tolgfors och ny kulturminister (”Hon blir också ansvarig för idrottsfrågor och det vet hon om”, påpekade Reinfeldt på pressträffen) blir Lena Adelsohn Liljeroth.

  Att döma av pressträffen där de båda presenterades och den medierapportering som följt, så är de nya moderata statsråden grundligt synade i sömmarna och alla lik i garderoben har tagits ut för luftning.

  Gudmundson är som alltid pigg i kommentarerna, och skriver att ”Man kan inte annat än jubla åt nya kulturministerns humoristiska förhållningssätt till sitt gamla vapenbrott (hon innehade ju tårgas, och ådömdes 30 dagsböter för detta)”:
  När jag satt i tingsrätten kunde jag konstatera att det finns saker som är mycket farligare på marknaden än tårgas. Nu har jag överfallsalarm, skunkspray och en allsköns grejer. Jag har en hel arsenal. Jag har dessutom vapenlicens och hagelbössa men den är inlåst.


  Detta inlägg är pingat på Intressant.se. Andra bloggar om: , , .


  Kommentarer om "Reinfeldts nya, cleana gäng"

   

  kommentera