Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, januari 26, 2007

  Moderaterna kampanjar

  Jag fick ett mejltips om att moderaternas kampanjblogg nu återuppstått efter att inte ha uppdaterats sedan september och den förre kommunikationschefen Per Schlingmann upphöjdes till partisekreterare. Men när Pär Henriksson nu tagit över kommunikationschefandet utlovas löpande kommentarer om partiets kommunikation och exempel på kampanjer, såväl centrala som initiativ ifrån föreningar och länsförbund.

  Ett av de första inslagen är en film med en skottande moderat partisekreterare (Henriksson noterar på bloggen att det här med att skotta snö ”inte riktigt är hans grej”) som talar om vad jobbavdraget betyder.

  Men efter den senaste tidens utspel från ledande folkpartister och moderata riksdagsledamöter som offentligt kraftigt tar avstånd från regeringens idéer om att avlyssna all teletrafik och läsa e-post till och från Sverige, så vore det kanske en idé att moderaterna ägnade sig åt lite krishantering snarare än snöskottningskampanjer.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Moderaterna kampanjar"

   

  kommentera