Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  torsdag, januari 25, 2007

  Skön kille ger råd

  [UPPDATERAD] Via Ali Esbati ser jag att artisten Martin ”E-type” Eriksson valts in i Skönhetsrådets styrelse. Själv har jag tidigare argumenterat för att denna institution borde läggas ned, eller åtminstone ges betydligt mindre inflytande över Stockholms utveckling.

  Att stans nya moderata finansborgarråd Kristina Axén Olin fixat in E-type – känd för hits som ”Set The World On Fire”, ”This Is The Way”, ”Angels Crying” och “Here I Go Again” – i Skönhetsrådet, är möjligen ett genidrag eller bara ett utslag av bisarr humor. Utöver sin musikaliska karriär så har E-type även gjort sig känd för sitt historieintresse och en stark vikingavurm. Han har bland annat skrivit boken ”Sveakampen” (även släppt som dataspel) där hans polare förekommer, lätt maskerade till vikingar.

  Skönhetsrådet vill inte till Dagens Nyheter (åtminstone inte i pappersupplagan i morse) uttala sig om tillsättningen av E-type. Däremot låter DN sina nätläsare rösta om huruvida E-type har bra smak eller ej. För närvarande tycker 68 procent att han inte har det.

  * * *

  Värt att notera är att E-type själv uppgett att han hade tackat ja till att sitta i Skönhetsrådet oavsett vilket parti som frågat honom. Men var hans partisympatier ligger framgick om inte annat i fredags då Kristina Axén Olin till Metro uppgav att han ”är medlem i moderaterna sedan en tid tillbaka”.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Skön kille ger råd"

   

  Blogger Henrik Hall skrev... (25 januari, 2007 19:38) : 

  Men han har ju varit tillsammans med Filippa Reinfeld! Buksvågerhögern slår till igen :)

   

  Anonymous Patrick som inte heller älskar skönhetsrådet; och inte vikingar heller för den delen... skrev... (27 januari, 2007 02:46) : 

  I sak håller jag helt med dig, men jag måste säga att det känns lite oroväckande om min favvosossebloggar får sin nyhetsuppdateringar från en känd kommunist ;-)

   

  kommentera