Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, september 09, 2008

  Tänkvärt om tankesmedjor

  Fredrik Jansson skriver klokt och bra om Arbetarrörelsens Tankesmedja. Rekommenderad läsning – i synnerhet för Ove Andersson, Anne-Marie Lindgren och Bo Bernhardsson.

  Jag mejlade för övrigt Ove Andersson, i samband med min senaste bloggpost om tankesmedjan, några tips om hur de till en billig penning skulle kunna öka sin sylighet på nätet och i bloggosfären. Jag har fortfarande inte fått något svar.

  * * *

  Apropå detta så upplåter i höst TV8 åtta tv-halvtimmar åt tankesmedjorna Timbro och Arenagruppen för att driva diskussion om viktiga framtidsfrågor. Teman för Timbros program är ”globalt utanförskap, övervakning, mobilitet och folkkapitalism”. Mer om detta på den den nya sajten timbro.tv. Vad Arenagruppen tänkt ta upp finns det ännu inga uppgifter om.

  Andra skriver intressant om , , , .


  Kommentarer om "Tänkvärt om tankesmedjor"

   

  Anonymous Anonym skrev... (09 september, 2008 22:09) : 

  Tack för de vänliga orden och länken.

  Jag hade inte hört talas om TV8:s samarbete med Timbro och Arenagruppen. Det ska bli intressant att se var det landar någonstans. Möjligen kan man bli lite orolig över att Timbro med sina betydligt större resurser lyckas göra mer av det än Arenagruppen.

   

  kommentera