Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, augusti 29, 2008

  Inga trådlösa bloggare i Denver

  Här i New York är det sämre ställt med trådlös uppkoppling än jag hade hoppats. Saknar nät på hotellrummet och har inte lust att släpa runt på datorn hela tiden. I hotellobbyn funkar det dock hyfsat och jag skriver dessa rader därifrån.

  Stina har anslutit från Denver och är en smula extatisk efter häftiga konventupplevelser. Och intressant nog gav Demokraterna riktig schyssta arbetsvillkor år ackrediterade bloggare – på vilka det inte ställdes några krav om politiska sympatier. En av dessa var Aktuellt i Politikens Eric Sundström, som rapporterat flitigt från tal, seminarier och möten.

  Hela 120 bloggare var ackrediterade och ytterligare 500 på plats på egen hand, rapporterar DN. Och inne på själva konventet fick de röra sig relativt fritt och fick ungefär samma support och service som ackrediterade journalister. Något trådlöst nätverk fanns dock inte till någon – det var sladdar som gällde.

  Alliance for Sustainable Colorado, ett lokalt nätverk av oberoende medborgargrupper, hade med stöd från Google organiserat ett center för bloggarna i en jättelik tvåvånings tältbyggnad i centrala Denver.

  Representanter från "gammelmedier" som ville titta in i tältet blev tvungna att ackreditera sig under skylten ”Traditional Media” och ledsagas av volontärer.

  Det ska bli intressant att se om svenska riksdagspartier vågar visa lika stor öppenhet och även utan partibok, på kommande partikongresser, stämmer och riksmöten.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Inga trådlösa bloggare i Denver"

   

  kommentera