Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  lördag, augusti 30, 2008

  Mörka dagar väntar

  Den amerikanska delstaten Alaska rapporteras det vanligen inte så värst mycket om i svenska medier. Antagligen lär detta förändras när John McCain utsett Alaskaguvenören Sarah Palin till sin vicepresidentkandidat.

  Faktum är dock att Alaska skildrats i ett mindre smickrande sammanhang alldeles nyligen, i vampyrfilmen ”30 days of night”. Och kanske säger detta något om guvenör Palin; som hårdnackad abortmotståndare, uttalad klimatförändringsförnekare och i flera andra frågor tydligt konservativ – för att inte säga reaktionär, så är det kanske just mörker hon tillför McCains kampanj.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Mörka dagar väntar"

   

  Anonymous Martin Tunström skrev... (01 september, 2008 16:16) : 

  Hej Jonas,

  Hoppas allt är bra i USA! Hittade en uppsats som berör Facebook som politiskt verktyg. Man har i uppsatsen valt att studera SSU och MUF. Vet inte om du har skrivit om det, men jag har lagt upp en bloggpost om det på min blogg:

  http://www.tunstrom.nu/?p=258

  Noterade idag att MUF lanserat en ny hemsida:

  "Moderata Ungdomsförbundet har länge legat i framkant när det kommer till kombinationen av ny teknik och politik. Vi var först med Telemarketing, först med ett politiskt community på nätet och först med politiska video-bloggar. Nu är vi först med att flytta ut all vår interna information ut på vår hemsida och göra den tillgänglig för alla."
  http://www.muf.se/artikel/470/nyhet/riktig-politik-pa-natet

   

  kommentera