Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  måndag, september 01, 2008

  A night on the town

  I går kväll (New York-tid) åt vi middag på en klassisk liten bar/restaurang i Little Italy och tog sedan några drinkar på en ståuppklubb i Greenwich Village.

  Flera mer eller mindre talangfulla komiker äntrade den lilla scenen och gjorde sitt bästa för att roa publiken. Det var påtagligt att skämt om etnicitet och sex var det som gick hem bäst; alltså sådant som när det sänds på tv här resulterar i censurerande pip.

  Kvällens stjärna var tveklöst Colin Kane som med ett superamerikanskt utseende – tänk Ty Pennington i ”Extreme Makeover: House Edition” – och vinnande charm hävde ur sig brutalt grova skämt om svarta, katoliker, homosexuella, våldtäkt och styckmord. Knappast material som skulle funka på ”Saturday Day Night Live” eller ”Comedy Central”, men gick hem inför en liten publik i en källarlokal mestadels frekventerad av studenter från New York University.

  Om det var de grova skämten, maten på restaurangen eller möjligen drinkarna vet jag inte, men i dag mår jag tyvärr inte så bra. Stina har därför fått gå på ett lokalt demokratiskt partimöte här på Manhattan ensam. Själv stannar jag på hotellet ett tag till, med kort uttryckningssträcka till toaletten.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "A night on the town"

   

  kommentera