Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, juli 08, 2005

  Ehnmark uppmärksammar Tvärdrag

  I Expressen i dag uppmärksammar Anders Ehnmark det senaste numret av SSU:s debattidskrift Tvärdrag, men missar tyvärr att nämna att det riskerar att bli det sista numret av tidningen. På SSU:s kongress i höst föreslår nämligen förbundstyrelsen - i en bisats i det organisatoriska handlingsprogrammet - att tidningen i fortsättningen enbart ska finnas på nätet och som inlaga i den allmänna medlemstidningen Frihet. Anders Ehnmark instämmer i det Tvärdrag skriver att socialdemokratin "glömt vad frihet är", vilket därmed ironiskt nog blir sant på ett annat sätt än som nog var avsikten med formuleringen. En medlemstidning som även används på skolorna i syfte att värva medlemmar kan aldrig ha en debattavdelning av samma dignitet som Tvärdrag haft och som den unga socialdemokratin så väl behöver. Jag har skrivit det förr (här och här): måtte kongressombuden slå vakt om sin tidning, trotsa förbundstyrelsen och rädda Tvärdrag!


  Kommentarer om "Ehnmark uppmärksammar Tvärdrag"

   

  Blogger Klas Corbelius skrev... (09 juli, 2005 04:55) : 

  Det går inte att överskatta Tvärdrags betydelse som debattforum för rörelsen och plantskola för (s)kribenter. visst kan vem som helst driva sin egen blogg, men det är en helt annan sak att som 15-åring för första gången bli publicerad i Tvärdrag. jag kommer själv ihåg första gången...

  det där snacket om att istället ha tidningen på nätet har jag hört förr och det brukar alltid leda till sotdöden. det är inte alls samma sak. forum på nätet har vi redan. det som behövs är en papperstidning som folk faktiskt läser, och särskilt debattsidorna (brukar folk säga).

   

  Ehnmark uppmärksammar Tvärdrag'">kommentera