Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  tisdag, februari 21, 2006

  Mer valkampanj på nätet

  Via Kalle Larsson ser jag att vänsterpartiet nu presenterat sin valsajt. Där finns bland annat en liten spelfilm med Lars Ohly som pratar om varför han blev vänsterpartist (inte kommunist...) och varför vänsterpartiet behövs. På sidan finns också partiets valplattform, ett fördjupningsmaterial om kampanjen för 200 000 nya jobb i offentlig sektor, en ytterst kortfattad "frågor och svar"-avdelning samt ett litet script man kan installera på sin egen hemsida/blogg för att visa "stöd för Vänsterpartiets 10 punkter för ett rättvisare Sverige". Tack, men jag avstår nog.


  Kommentarer om "Mer valkampanj på nätet"

   

  Blogger Patrik Renfors skrev... (22 februari, 2006 01:56) : 

  Du avstår? Men du är så pass nyfiken att du måste kolla in vad vänsterpartiet gör - Erkänn nu du är rätt sugen på vänsterpartiets politik. :)

   

  Blogger Jonas Morian skrev... (22 februari, 2006 16:25) : 

  Nja, min nyfikenhet inskränker sig till vad man gör för att bedriva politisk kampanj- och opinionsbildningsverksamhet på nätet - ett tema jag skriver om allt som oftast här. Jag kommer att skriva om mp, c, m, fp och kd, också, var så säker - utan att känna mig lockad till the dark side...

   

  Mer valkampanj på nätet'">kommentera