Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  måndag, februari 20, 2006

  Fp får pr-godkänt

  Redan i söndags morse konstaterade Magnus Ljungkvist att folkpartiets mediehantering av att riksdagsledamoten och ekonomiske talesmannen Karin Pilsäter tagits av polisen för rattonykterhet, var betydligt bättre skött än SSU:s agerande i samband med ordförande Anna Sjödins, eh, incident på Crazy Horse. I dag hakar den mediegranskande tidningen Dagens Media på med en artikel på ett liknande spår. Dagens Media har pratat med ett antal pr-konsulter som konstaterar att krishanteringen "skett enligt instruktionsboken".

  I ett pressmeddelande i lördags skrev Pilsäter: "I förmiddags klockan 09.30 begick jag ett fruktansvärt fel. Jag satte mig vid ratten och körde bil trots att jag hade druckit vin kvällen innan."

  Enligt krishanteringens abc ska en person först erkänna sitt fel och därefter göra avbön, "vilket skedde blixtsnabbt i det här fallet" skriver Dagens Media.


  Kommentarer om "Fp får pr-godkänt"

   

  Fp får pr-godkänt'">kommentera