Sosse
S-bloggar
RSS 1.0
RSS 2.0
Atomflöde
Prenumerera med Bloglines
Nyligen
Intressant
Pinga Frisim
Blogarama - The Blog Directory
Bloggtoppen.se
Spam Poison
Stoppa spammarna!
Creeper
Bloggparaden
Bloggportalen

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker

Här bloggar Jonas Morian om politik, medier och samhällsfrågor. Publicering på bloggen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204.

  Anonyma kommentarer accepteras inte. Stå för dina åsikter med ditt eget namn. Läs mer!

  www.flickr.com
  This is a Flickr badge showing public photos from PromeMorian. Make your own badge here.

  fredag, maj 25, 2007

  Välkommen till förorten

  För någon vecka sedan spekulerade jag i ett samtal om Mona Sahlin att hon nog skulle välja en helt annan arena för att hålla sommartal än sin företrädare Göran Persson, som bekant brukade tala i Björkvik Folkets Park. Min gissning var Stockholmsförorten Tensta.

  I går meddelade socialdemokraterna att Sahlin sommartalar i Botkyrka den 11 augusti. Och det är faktiskt ett ännu bättre val än min gissning, då Botkyrka organisatoriskt ligger i hennes eget partidistrikt Stockholms län – till skillnad från Tensta som hör till Stockholms arbetarekommun.

  Jag råkar dessutom känna till att sossarna i Botkyrka är mycket aktiva och verkligen brinner för sin kommun. De förtjänar god uppmuntran i form av att hamna i det mediala fokuset när partiledaren kommer och hälsar på.

  På DN:s ledarsida (ej på nätet) sägs Mona Sahlin i en kommentar till valet av plats för sitt tal ha sagt ”Jag vill vara där det doftar asfalt och betong”. Om det stämmer understryker det verkligen att s har en helt ny typ av ledare nu. Och det är nog bara positivt.

  Andra skriver intressant om , , .


  Kommentarer om "Välkommen till förorten"

   

  kommentera